Jogrup


Default welcome msg!

Informatii

Garantia Produselor
Toate produsele prezentate si comercializate de S.C. JO GRUP S.R.L. prin site-ul www.jogrup.ro sunt produse noi si originale, importate si ditribuite direct. Toate produsele se livreaza in ambalajul original avand sigiliul producatorului si beneficiaza de Garantie Europeana oferita de producator. In cazul in care vi se defecteaza produsul, va puteti adresa retelei noastre de service la telefon: 021.777.46.51 sau 0788.400.642.
Livrari
Livrarea produselor se face in toata tara prin firma de curierat sau direct de catre JoGrup SRL. Livrarea se face in termen de:
  • 24-48h pentru produsele cu status:In Stoc
  • 12-24 zile lucratoare pentru produsele pe baza de comanda
Comenzi si modalitati de plata
Comenzile se pot face: Online sau telefonic apeland unul dintre consultantii nostri la numarul de call-center 021.777.46.51 - intre orele 09:00 - 18.00 (L-V) sau prin email la: office@jogrup.ro Modalitatile prin care se poate face plata produselor sunt urmatoarele:
  • Plata ramburs - in momentul in care primiti produsul.
  • O.P. (Ordin de plata) - în contul RO24BACX0000003013867000 deschis la Unicredit Tiriac Bank - Panduri
  • La sediul dumneavoastra cu Cardul - Visa, Visa Electron, MasterCard
  • Tranzactiile cu cardul sunt procesate prin Unicredit Tiriac Bank.
Logistica & Preturi Scazute
Jo Grup.ro îsi are centrul logistic în Bucuresti. Datorita faptului ca in momentul de fata business-ul nostru functioneaza in proprortie de 70% pe baza de comanda si înca nu avem cheltuieli cu showroom-uri, ne permitem sa avem un adaos comercial scazut si sa oferim cele mai competitive preturi de pe piata. Pentru orice detalii privind politica noastra de preturi, termeni si conditii nu ezitati sa ne contactati.
Alegeti produsul(ele)
In coloana din stanga site-ului puteti naviga prin toate categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul “Solicita Informatii” pentru a-l adauga în cosul virtual de cumparaturi.
Cosul meu
Daca doriti sa finalizati o comanda veti fi directionat catre pagina cosului dvs. de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.
Metoda de finalizare comanda
Alegeti modul in care comandati produsele. Puteti finaliza comanda ca si "Vizitator", in acest caz nefiind necesara obtinerea unui cont de utilizator, puteti alege sa creati un cont de utilizator selectand optiunea "Înregistrare", sau sa folositi un cont deja creat.
Informatii facturare
Completati datele personale în formularul din pagina. Acestea vor folosi la completarea formularului de livrare. Daca doriti livrarea la o alta adresa completati formularul "Livrare la o alta adresa". Daca sunteti deja inregistrat, alegeti din lista o adresa valabila unde va putem trimite comanda.
Metoda de livrare
In aceasta caseta aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare.
Informatii plata
Aveti de asemenea posibilitatea de a alege o modalitate de plata. Puteti alege între "Ramburs", caz in care veti plati produsele la livrare si "Carte de credit". In acest caz veti fi redirectionat catre un formular care permite verificarea si efectuarea platii online.
Trimiterea comenzii
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul "Plaseaza comanda".